Sunday, February 27, 2011

Earth Hour 2011. Cik Katak SOKONG!

Ahai.. Salam gembira semua. Cik Katak keletihan dua tiga hari ini. Sebab tu tak update blog. Ngee, atau mungkin Cik Katak kurang bersenam. Lemak di sana-sini dah ni. huuuh. 

Eh, kawan-kawan pernah dengar pasal Earth Hour tak? Kalau dah aktif berblog lama, memang tahu pasal Earth Hour ni. Ia dah kembali menemui kita. Eheeee.

Cik Katak sangat menyokong program ni. Secara logiknya, boleh dipertikaikan kesan positif atas kempen tersebut, tapi kita abaikan saja la perkara yang sedikit boleh diragui itu,dan kita hargai usaha positif mereka. Sekurang-kurangnya, mereka mencuba.

Untuk tahu lebih lanjut, anjuran siapakah Earth Hour ini, sila ke laman web ini. [Link].


BILA?


APA PERLU DI BUAT? 

Cuma tutup je lampu yang tidak digunakan untuk selama sejam. 


Cik Katak harap, tahun ini lebih ramai yang join sekali dalam program ini. Seronok! Orang selalu lepak KLCC nak tengok lampu one by one tertutup.




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?