Monday, March 7, 2011

You Are Amazing, Wanita.


Ahai. Cik Katak nak mintak maaf la sebab dah lama tak update. Cik Katak tak berapa nak sihat, idea pun slow la kan. Tapi, bagi memberi penghormatan kepada semua wanita yang banyak menyumbang ke arah menambahkan penduduk dunia (Baca: mengandung dan melahirkan) dan menyokong para suami untuk bekerja dengan lebih keras, aaha, pendek kata, secara tidak langsung merancakkan ekonomi negara dengan membeli-belah dalam negara,(wanita san shopping, kan sinonim), Cik Katak update la

Hee.. dengan itu, untuk semua wanita. 
Kaulah yang mengayun buaian, kau jugalah yang mampu menggoncang dunia. 

Wanita, kau lah penyeri, kau lah racun, kaulah madu...

SELAMAT HARI WANITA !!!!!!!

You are amazing, just the way you are........
 Untuk mak Cik Katak dan semua wanita... 
Dan untuk kamu juga, yang tengah baca nie... ye, kamu la..


Di taip oleh, 
Cik Katak.

3 comments:

  1. Ahaha selamat hari wanita sedonia :D

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari WANITA sedunia...

    Wahai lelaki,hargailah wanita!!!Jangan sakiti hati wanita yang berada di sampingmu

    ReplyDelete
  3. Bazilah : Selamat Hari Wanita Sedunia untuk anda juga

    Cik RoSs : Same goes to you, Selamat Hari Wanita.
    Betul tu Cik RoSs, lelaki kadang2 lupa nak
    hargai wanita

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?