Saturday, February 19, 2011

Kenali Faceblog! Awesome

Salam gembira dari Cik Katak, Salam Hujung Minggu juga. Macam biasa, Cik Katak melompat-lompat dari satu blog ke satu blog yang lain, sekali Cik Katak terjumpa ikon yang comel ini. 

Terus, Cik Katak clik-clik. Owh, rupanya FaceBlog. Ia diwujudkan untuk mengumpul dan membina komuniti blogger khususnya di seluruh Malaysia ni. Macam best juga je kalau join benda ini.
Cik Katak terus join, tak fikir panjang sebab nak join dia pun, senang je syaratnya.

Cik Katak like PINK... Sweet gitu ....
Tak payah fikir panjang sangat, jemput la join...

2 comments:

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?