Thursday, April 21, 2011

Jom Kita race!!! Berani ker?? | The Great Churp Churp Race

Kamu semua mungkin dah kenal dengan Churp Churp!! kan... takkan tak tahu kot.. Dengan Churp Churp, kamu semua boleh menjana wang tambahan.. Serius. Cik tak tipu langsung...

Sekarang, Churp Churp tengah buat kontest. Kamu semua cuma perlu ada akaun Churp Churp,  kalau masih belum ada, boleh daftar dekat link daftar. DAFTAR .


Caranya mudah,

1) Kereta anda akan bergerak sejauh 100km jika anda berjaya mengajak kawan-kawan anda mendaftar under anda, Jika kamu semua ingin membantu Cik yang hina ini, sila lah mendaftar dengan cik [Link]



2) Dengan berkongsi kempen dan rewards dengan kawan-kawan, setiap 1 click dengan unique click, anda akan di tambah 1km perjalanan lagi. Mahu bergerak jauh???? Silalah berusaha.



Top 3, akan menrima hadiah yang DAHSYAT! iPad 2, Blackberry Bold 3 dan iPod Touch .

Manakala 100 hadiah saguhati berupa , Sepasang tiket wayang TGV.



 Ini progress Cik Dia, baru jer 2km sejak semalam, nak kejar Himpunan Lawak?? huhuhuhu, macam mimpi je la... Cepat la kamu semua, tolong Cik Dia...


JOM DAFTAR CHURP CHURP PERCUMA SAHAJA.


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?