Thursday, April 19, 2012

Cerita Kita


Kawan-kawan, how's life...?  Opsss.. Yang kat atas nie, bukan hasil nukilan saya, tapi adalah lagu nyanyian Kamikaze dan baru-baru nie, dinyanyikan balik oleh Shahir dalam album Shahir...
Nice, macam lagu slow korea pun ada... 

Baru-baru terjebak pulak dengan variety show korea, Running man... Menarik jugak, kan.. Basically, aku suka show to sebab dia takde la banyak sangat cakap macam show tv kat Malaysia, dan bila nak pangkah, pangkah depan-depan... Favourite player dalam tu adalah Kwang-Soo. Ye, kadang-kadang dia macam bodoh-bodoh alang sikit, tapi dia ada semangat juang dan keyakinan yang tinggi serta tak mudah mengalah. Lagipun, dia agak sopan dan menghormati orang walaupun kadang-kadang naik hantu gak bile asyik kena dan boleh 'fire' balik orang dengan naive je... hahaha... Gary, pun okay, tapi banyak laid-back sangat.. Tak bersungguh. Ace Ji-hyo, pandai mengambil peluang , bijak dan peka dengan keadaan sekeliling... Jae-suk dan Suk jin, Haha dan Joong-kok pun okay. Kalau tak cukup semua peserta nie, kita akan nampak sesuatu yang canggung dalam show tu.

Scripted?? I just don't care.... Aku suka sebab aku boleh je gelak sorang-sorang tengok cerita nie.. hahahaa... Always make my day.... 

Haha... Ji hyo membuktikan tak semestinya make-up
 boleh menyebabkan  kita cantik... Tapi semangat dan keyakinan yang penting.
Tapi Ji hyo memang cute.


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?