Thursday, July 21, 2011

Siapa yang suka Download lagu?

Kadang-kadang kita dengar lagu kat radio. Eh, macam best la lagu ni. Tapi, takkan nak tunggu 24 jam dekat radio sebab nak tunggu lagu yang kita suka tu dimainkan balik oleh DJ radio tu kan. Tak munasabah langsung.

Tapi dengan hotlink sekarang, anda boleh !!!! Dan bagi yang ada smartphones, boleh download aplikasi (app) dan anda boleh muaturun runut bunyi anda bila-bila masa dan segera.


Go here to subscribe..... Simple as that.




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?