Thursday, November 17, 2011

RM 150 from Says.my

Hello. Aku yakin semua pun tahu pasal says.my terutama yang aktif di internet dan mempunyai blog. Okeh saya dah mendaftar hampir setahun dengan says.my. Di sini, kita boleh jawab survey dan kongsi perkembangan semasa dengan kawan-kawan kita.
Seronok sangat bila setiap kali kita buka akaun says.my , ada peningkatan wang berlaku dekat situ.. wohooo...

Oh, picture kat atas tu , duit dah tinggal Rm7.30 sebab dah kene tolak Rm150 hehehe..








Okey, takkan korang nak tengok aje semua orang mengutip hasil... Jom la join dengan saya...



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda, terima kasih

Apesal Ek?